| HIM | |
|
+6ireMikey areyoudeadyet silent ending heartagram666 rock_love schwrzchenn!! 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
schwrzchenn!! yeni üye
| Konu: HIM Cuma Tem. 13, 2007 6:00 pm | |
| HIM 1991'de Ville Valo, Mikko Lindström ve Mikko Paananen tarafından kurulmuş rock grubudur. Daha önceleri grubun açılımını Hıs Infernal Majesty olarak açıklayan grup, Satanist imajı yaratmamak için bu açılımı kullanmamaktadır. Grup aslında kariyerine KISS, Type O Negative, Danzig, Black Sabbath ve Depeche Mode gibi grupları coverlayarak başladı. 1991 den 1995 e kadar askerlik dolayısı ile eleman değişikliğine giden grup, nihayetinde 3 as elemana (Ville, Linde, Mige) Burton ve Gas‘ın da dahil olması ile beraber ana ve kemikleşmiş kadroyu oluşturdular. HIM, 20 Kasım 1997 de ilk uzun stüdyo albümleri olan Greatest Lovesongs Vol . 666'yı Finlandiya‘ da yayınladı. Albümde 7 parçaya ek olarak Chris Isaac‘in kült şarkısı “Wicked Game“ Ve Blue Öyster Cults‘un “Don't Fear The Reaper“ şarkılarının HIM tarafından yorumlanmış versiyonları bulunuyordu . Bu Albümden 4 single Yayınlandı . 1991 – Ville Valo / Vokal 1991 – Linde Lindström / Gitar 1991 – Mige Amour / Bas 1999 – Gas Lipstick / Bateri 2001 – Emerson Burton / Klavye HIM en sewdiim gruplrdan ville müziklerinin love metal olduunu sölüyo..ama grubun tarzı gothic e hep yakın olmuştur.. | |
|
| |
rock_love yeni üye
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 30 Localisation : İSTANBUL Kayıt tarihi : 10/07/07
| Konu: Geri: HIM Paz Tem. 22, 2007 11:21 pm | |
| aslında grup yaptığı müziği, herhangi bi kategori içersinde değerlendirmiyor.fakat love metal albümünden sonra gazetecilerin "tarzınızı love metal olarak tanımlayabilr misiniz?" gibi sorularından bıktıkları ve bu tür soruların son bulması için Ville nin pek önemsemeyip isterlerse öyle diyebilceklerini söylemesinden sonra bu yeni tarz üstlerine yapışıyor | |
|
| |
heartagram666 yeni üye
| Konu: Geri: HIM Ptsi Tem. 23, 2007 11:40 am | |
| afferin nes dinlemişsin beni... | |
|
| |
silent ending moderatör
| Konu: Geri: HIM Ptsi Tem. 23, 2007 1:14 pm | |
| | |
|
| |
areyoudeadyet moderatör
| Konu: Geri: HIM Ptsi Tem. 23, 2007 5:00 pm | |
| çok iyi grup seviyorum onları hemde çokk | |
|
| |
ireMikey moderatör
Mesaj Sayısı : 662 Localisation : eMoLand. Kayıt tarihi : 11/07/07
| Konu: Geri: HIM Salı Ağus. 07, 2007 2:43 pm | |
| bn sze en ykn zmanda ville valo reportacını ulastırıcem bi yaziim bde hkkında 25 sey wr onu da yazarm | |
|
| |
ireMikey moderatör
Mesaj Sayısı : 662 Localisation : eMoLand. Kayıt tarihi : 11/07/07
| Konu: Geri: HIM Salı Ağus. 07, 2007 2:56 pm | |
| Arkadaslar Ville'den inciler; Bense evimde oturup yeni şarkılar yazmayı tercih ederdim! Hayranlarımın kim olduklarını bilmiyorum.Ne istediklerni de.Herkesi memnun etmeye calıssaydık yaptığımız işin fahişelikten farkı kalmazdı. Gözlerim mi?Evet,onları seviyorum sanırım.En azından işime yarıyor.(muhabiri terslemişti brda glba)(billboarddan deil bu) Ying ve yang,siyah ve beyaz gibi.Bir sabah bu isimle uyandım:Venus Doom.Tanrıçanın yıkımı ve reenkarnasyonun bir birleşimi.Aşk ve ilişkiler de böyle değil mi?Kendinizi yakıp yıkmanız,sonra parçaları bir araya getirip yeniden sevebilir hale gelmeniz gerekiyor. Eğer içki ve sigara olmasa sesim korodaki çocuklar gibi çıkıyor. İlk kez kendimi evimde hissediyorum.(Helsinki'de kaldığı kuleden söz ediyor.) Ancak yaşadığım hayat yüzünden,bu merakın peşine düşmem imkansız.(19.YY merakı hakkında) Ya ayakta uyumaya çalışırsınız ya da yatağa uzanırsınız.(Yeni albümü Venus Doom'u çivili yatağa benzetiyor) şimdilik bu kadr sora röportajı da yazcm | |
|
| |
Adrasteia moderatör
| Konu: Geri: HIM Ptsi Ağus. 13, 2007 10:45 pm | |
| ndn bilmiyorum bi sevemedim bu grubu | |
|
| |
LiviNg DeaD Admin
Mesaj Sayısı : 356 Yaş : 31 Localisation : mezar:D Kayıt tarihi : 10/07/07
| Konu: Geri: HIM Salı Ağus. 14, 2007 4:53 am | |
| hoş grup aslında | |
|
| |
missing.spirit yeni üye
| Konu: Geri: HIM Salı Ağus. 21, 2007 10:36 am | |
| idare der işte ama villenin sesi spr ya bayılıyorumm | |
|
| |
silent ending moderatör
| Konu: Geri: HIM C.tesi Eyl. 01, 2007 10:38 pm | |
| yeni albümlerinde çok açıkça kadın boşalma sesi olduğu için albümü daha çok yetişkinlere yönelik buluolar.bu sesi los angelesda(doru mu yasdım ajaba)kaydetmişler | |
|
| |
rock_love yeni üye
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 30 Localisation : İSTANBUL Kayıt tarihi : 10/07/07
| Konu: Geri: HIM Ptsi Ekim 01, 2007 3:14 pm | |
| çok güzel grup. ben çok seviyom valla. en çok, ilk olarak dinlediğim şarkıları olan "join me in dead" şarkısını seviyorum. daha sonra bi şarkıları var Vile Valo-Natalia Evalın söylüyo "summer wine" onu daha çok seviyom. | |
|
| |
silent ending moderatör
| Konu: Geri: HIM Paz Ara. 16, 2007 3:31 pm | |
| - rock_love demiş ki:
- çok güzel grup. ben çok seviyom valla. en çok, ilk olarak dinlediğim şarkıları olan "join me in dead" şarkısını seviyorum. daha sonra bi şarkıları var Vile Valo-Natalia Evalın söylüyo "summer wine" onu daha çok seviyom.
nataliayı sevemedim gitti(kadın sevilecek cinsten değilki XD) | |
|
| |
hill.romance yeni üye
| Konu: Geri: HIM Cuma Ağus. 01, 2008 12:56 pm | |
| NE grup ya hiç kendilerini beğenmemişler şarkılarıda çok süper dinlerken huzur buluyorum sanki...... | |
|
| |
| HIM | |
|