| Tokio Hotel | |
|
+3_deaThly_ TrustMe LiviNg DeaD 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
LiviNg DeaD Admin
Mesaj Sayısı : 356 Yaş : 31 Localisation : mezar:D Kayıt tarihi : 10/07/07
| Konu: Tokio Hotel Perş. Tem. 12, 2007 11:18 am | |
| Tokio Hotel 2001 yılında Magdeburg'da kurulmuş bir popüler Alman Pop-Rock grubudur. Bill Kaulitz Tokio Hotel'in baş vokalistidir. "Devilish" ismiyle Bill Kaulitz, Bill'in ikiz kardeşi Tom Kaulitz, Georg Listing ve Gustav Schäfer tarafından kuruldu. İlk albümü "Schrei” 2005 yılında çıkardı. İlk single'ları "Durch den Monsun", çıktıktan sonra hızlı bir şekilde adını duyurdu. 20 Ağustos'ta Alman müzik listelerinde 15. olarak kendini gösterdi ve 26 Ağustos'ta Avusturya müzik listelerinde 1. oldu. İkinci single'ları "Schrei", Alman listelerinde 5.liğe yükseldi. 2006'nın başlarında, üçüncü single'ları "Rette Mich" çıktı ve listelerde 1. oldu. Yeni single'ları "Übers Ende der Welt" 26 Şubat 2007'de çıktı ve o da listelerde 1. oldu. Yeni albümleri "Zimmer 483" turunun mart ayında başlatılması düşünülüyordu ancak iki hafta geciktirildi çünkü grup yeni bir sahne kullanmak istemişti. Her nasılsa tur için alınmış olan tüm biletler hâlâ geçerli. http://www.tokiohotelus-forum.com/ buyrun ing. fan siteleri | |
|
| |
LiviNg DeaD Admin
| Konu: Geri: Tokio Hotel Perş. Tem. 12, 2007 11:19 am | |
| TOKIO HOTEL ZWISCHEN MARILYN MANSON UND EIFFELTURM! Erst gestern entflammten Tokio Hotel zusammen mit Marilyn Manson und Placebo 40.000 Menschen auf dem dem Terre Neuvas Festival und schon am Samstag rocken sie mit Ihren deutschen Texten 500.000 Franzosen unter dem Eiffelturm. Am 14 ten Juli, spielen Tokio Hotel anlässlich des französischen Nationalfeiertages als erste deutsche Band vor einer halben Million Franzosen. Die Band darf einen internationalen Erfolg nach dem anderen feiern: Erst vor wenigen Wochen erhielten Gold und Platin in Russland, vor zwei Wochen ging ihr Album direkt auf #1 in den schwedischen Albumcharts... und darüber hinaus wächst der Erfolg in Frankreich unaufhörlich! Für Anfang September plant die Band aktuell einen LIVE DVD Release ihrer “483 European Tour” für ihre Heimat Deutschland. almanca bi haber almanca bilen bi ark. varsa çavirebilirmi... marilyn manson th'yedemi bulaşmış yoksa ama anladıım kadarıyla rlacebo marilyn manson ve th bi festivalemi ne gitçekmiş
En son tarafından Perş. Tem. 12, 2007 11:23 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
LiviNg DeaD Admin
| Konu: Geri: Tokio Hotel Perş. Tem. 12, 2007 11:20 am | |
| | |
|
| |
TrustMe moderatör
| Konu: Geri: Tokio Hotel Perş. Tem. 26, 2007 12:12 pm | |
| beendim bu grubu single ını adı neydi ya neyse unuttum şimdi billy yi ilk gördüümde onu kız sanndım we erkek olduna inanmam da baya zor oldu cidden bob ondan daha tatlı bence kardesi | |
|
| |
LiviNg DeaD Admin
| Konu: Geri: Tokio Hotel Perş. Tem. 26, 2007 1:29 pm | |
| iide kardeşi yani ikizinn adı tomdu | |
|
| |
_deaThly_ yeni üye
| |
| |
LiviNg DeaD Admin
| Konu: Geri: Tokio Hotel Çarş. Ağus. 15, 2007 7:02 am | |
| e tabi azıcık benzio ama çok tatı bill yha tomda çok tatlı | |
|
| |
ireMikey moderatör
Mesaj Sayısı : 662 Localisation : eMoLand. Kayıt tarihi : 11/07/07
| Konu: Geri: Tokio Hotel C.tesi Ağus. 18, 2007 6:24 pm | |
| almancayı bi hftada cevirp yzarm sze | |
|
| |
ireMikey moderatör
| Konu: Geri: Tokio Hotel C.tesi Ağus. 18, 2007 7:23 pm | |
| Tokio Hotel Marilyn Manson ve Eiffel Kulesi arasında!
Geçenlerde Tokio Hotel, Marilyn Manson ve Placebo’yla 40.000 dinleyecinin önünde Terre Neuvas Festival’inde konser verdi ve cumartesi günü ellerinde Almanca metinlerle 500.000 Fransız’ın önünde Eiffel Kulesinde rock yaptılar(gibi bişi)(öle rocken die kelime yok).Tokio Hotel 14 Temmuzda konser verdi, dolayısıyla Uluslararası Kutlama Gününde ilk kez bir Alman grup yarım milyon Fransız önünde konser verdi. Grup, konser sonrasında dünya çapında bir başarı elde etti: Birkaç hafta önce Rusya’dan Altın ve Platin aldı(ödül gbi bişi hralde) ,2 hafta önce albümleri İsveç albüm listelerinde direk 1. sıradan girdi ve üstelik Fransa’da başarısı hiç durmadı! Grup; memleketleri Almanya için eylül ayının başında “483 Europan Tour” adında LIVE DVD çıkarmayı planlıyor.
cok urastm umarm dorudrr ynlısm wrsa düzeltinnn!!bde bazı yrlerde zorlandm ama buyrn sze ceviriii!! | |
|
| |
frank_love Admin
| Konu: Geri: Tokio Hotel C.tesi Ağus. 18, 2007 8:35 pm | |
| ayhh saol iremimm yaa çok uğreşmışsın ama yaa | |
|
| |
ireMikey moderatör
| Konu: Geri: Tokio Hotel C.tesi Ağus. 18, 2007 10:33 pm | |
| meleeeme feda ossnn rojda'm bnmm | |
|
| |
silent ending moderatör
| Konu: Geri: Tokio Hotel Paz Ocak 13, 2008 10:51 am | |
| 2 aydır falan gıcığım bu gruba zaten eskiden sevmiyordum şimdi hiç sevmiyorum antith oldum çıktım:D | |
|
| |
emo_zuzu yeni üye
| Konu: Geri: Tokio Hotel Paz Ocak 20, 2008 12:16 am | |
| | |
|
| |
| Tokio Hotel | |
|