| Emo günlük | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
stolen_heart moderatör
Mesaj Sayısı : 155 Yaş : 36 Localisation : emokidsten Kayıt tarihi : 11/08/07
| Konu: Emo günlük Paz Ağus. 12, 2007 2:31 pm | |
| aklıma geldı dırek actım emo gunlugu tutak mı? ben baslayam isterseniz. sabahleyin aslında hıs sabah olmasada benım ıcın gun olarak sabahleyın geceden kalma kotu duygularla uyandım zate uykunun ne oldugunu unutmusken 3 saatlık bırseye uyku demek geldı ıcımden.masaya otururken ınsan yuzlerı cok uzak geldı bana sanrım yıne kaybolmsutum yalnızlıgımda.karnımı doyurma derdımın olmayısı bıraz mutlu etsede kısa suren mutluluk ardındakı mutsuzluk ıcınmıs dedırttı bana. bu kadar yeter sanırım bugun yasadıgım sabahleyın bunlar yarın devam ederım sımdı sıra sızde | |
|
| |
ireMikey moderatör
Mesaj Sayısı : 662 Localisation : eMoLand. Kayıt tarihi : 11/07/07
| Konu: Geri: Emo günlük Ptsi Ağus. 13, 2007 6:38 pm | |
| sanrm gne krk oln kalbmn atışıyla uyandm...hmn aynaya baktm ve o benin aslnda grcektn bn olmadııma krr verdm...bişeylr atıştırmya clıssam da aklmda o oldkca boğazmdan gecmio...glba aşk acısı ile kıvranırkn öleceim.. | |
|
| |
stolen_heart moderatör
| Konu: Geri: Emo günlük Salı Ağus. 14, 2007 12:40 am | |
| uyanısım cok kotuydu.uykumda hıc goremecegım ve var olma olasıgı bulunmayan sevgılımle geziyorduk.ona bakıp bakıp mutlu oluyordum.fakat uykumdakı bır bos ruya oldugunu anlamak ıcın uyanınca tamamıyle yıkıldım.zate kırılgan olan kalbım bır kez daha kırıldı.sanırım tamır olması ımkansızlasıyor boylece.gun boyu ustumde bu boslugun ve etkısızlıgın kotulugu vardı.hala ruyamdakı sevgılımleyım galıba hıc uyanmadım galıba.belkıde hep uyamalıyım onu gormek umuduyla bugunde onun gormek ıcın uyucam.belkı bır peri gelır benı alır bu dunyadan onun yanına goturur.artık sıkıldım bu bos ve ılgısız hayattan.... | |
|
| |
LiviNg DeaD Admin
Mesaj Sayısı : 356 Yaş : 31 Localisation : mezar:D Kayıt tarihi : 10/07/07
| Konu: Geri: Emo günlük Salı Ağus. 14, 2007 4:44 am | |
| odama çekildim yine yalnızlığımla dolu odama..tek deildim hiçbir zmn ama içimde sakladıım bni kimse göremedi yine tek arkadaşım yalnızlıktı, ondan ii kmse anlayamadı bni.. kendim bile anlayamadım kendimi.. yine tek kaçış dünyam hayallerime çekildim.. asla gerçek olmıcaklardı değilmi bn kendimi kandırıorm sadece.. kmse bni anlayamıcaktı.. yalnız çürümeye mahkumdum demi.. hayaller sadece kendimi kandırmaya dönüşordu artık.. hayellerimi umudumu herşeimi kaybediorum.. karanlıkta boğuluorm sanki.. bni kurtaracak kmse yok... bn yok oluorm galiba.. ztn kmsenn umrunda olmaz bu.. kmse içn bi deerim yok ztn öğle yemeği vakti gelmişti.. yesem nolur yemesem nolurduki kmn umundaydı.. hm yemesemde çbk ölsem die düşündüm ... | |
|
| |
ireMikey moderatör
| Konu: Geri: Emo günlük Salı Ağus. 14, 2007 12:07 pm | |
| snırm ölmk bu irenc dnyadn tek kacıs yolu...bos hayallerm bu dnyadaki tk sbebim olsa da hala umudm wr...umudmsa ölm...hersei bi knara atp dşündm de bos gözlerle bkıorm dnyaya...hep bir kayp...unutmya clıssam da hyt unutturmuor bazı şeleri...en bsta bu kdr umutsz bir aşık deildm...en azndn Mikey'e bu kdr bağlanmamıştm...uğruna bileimi keseceim insn bni tanımıo ble...onn icn öldüümü blse ne yprdı acaba...artk kndimi boş hayallermn kucaına atp ağlama vkti... | |
|
| |
stolen_heart moderatör
| Konu: Geri: Emo günlük Salı Ağus. 14, 2007 4:21 pm | |
| bugun ılk defa olumun tadını azda olsa tattım fakat bana acı cektırmek daha tatlı oldugunu dusundugu ıcın .... benım yasamam gerektıgını soyledı.oyle tatlı bır andı kı once heryer yavas yavas karardı sonra sesler kayboldu hafıfce goz kapaklarım kapandı ve pat....kısa sursede bu durum gecınce etkılerı devam ettı.sonra yalnız olarak dolastım bos sokaklarda ınsanların yuzlerı cok karanlık hepsı benden kacıyor.ustumde bırıken bakısları gormezlıkten gelmek ımkansız.artık kendımı kaybedıyorum.bır cıkıs yolu bulunmalı.olum olmamalı bu sevılmek olmalı..... | |
|
| |
emo*SELİN*mcr aktif üye
| Konu: Geri: Emo günlük Salı Ağus. 14, 2007 8:02 pm | |
| sabah uyandıımda bu hayatın yaşamaı hak etmediiini düşündüm...bütün gün odamdan çıkmadım...ama iremim ölmek saçma...geride bıraktıklarını düşünmek acı werio...ama hayat yaşamaya deer...(hele rockla) _________________ aşkı kim kaybetmişte ben buliim...ama aşksızda yaşarım bu hayattta... | |
|
| |
ireMikey moderatör
| Konu: Geri: Emo günlük Cuma Ağus. 17, 2007 6:02 pm | |
| huleayn ytr karısmayn ölümümeee | |
|
| |
emo*SELİN*mcr aktif üye
| Konu: Geri: Emo günlük C.tesi Ağus. 18, 2007 9:54 pm | |
| ölmek yasak sana!!!! | |
|
| |
ireMikey moderatör
| Konu: Geri: Emo günlük Ptsi Ağus. 20, 2007 10:42 am | |
| bütün gün yataımdan cıkmk istmedm...tüm hayal ve rüyalarımn mrkezindn...hayallerimle bir gün bile cok fazlaymış bana...zorla yataktan cıkarılmş ve giydirilmş buldm kndimi hayallerm bittiinde...efd grcek dünya bu olsa grek...bu kadr pis kirli ve sacma...herseyin bu kadr irenc olduu bir dünyada hyatımı bir amaca bağlayan aptl bir postere aptl bir tşk. ettm...snırm ilk dfa aşık oldm...hic bu kdr karışk olmamıştm...Mikey'i düşünürken o kadr cok boyut aşıorm ki artk hayal kurmaya gücm kalmıor...sanırm umutsuzlk bu olmalı...hep herşee bğlanp bi an kopuvermk....tek eğlncm oln bu foruma girdm ve kmsenn olmadıını gördm...efd yne ynlızlk...hep ynmda taşıdıım resmi yani birick arkim Mikey'i ynıma alp bni dnlemesini izledm...snırm bı kdr irenc bi dünyayı güzellestrn tek sey o...ama onn dnyasnı bskaları güsellestirio...fazlalık bir insn olduumu düşünerk uykuya daldm...rüyamda ise bi pncere knarındaydm ve aşaıya cok uzaktm...atlarken biri tuttu elimden bir de baktm o...gözlerime inanamadm...bni kurtarn Mikey'i daa da cok sevdm birdn...ama sora uyanınca yokluunda hep birşeelern eksk olduunu gördm ve yaşamaya bir kz daa lanet ettm... | |
|
| |
stolen_heart moderatör
| Konu: Geri: Emo günlük Ptsi Ağus. 20, 2007 1:34 pm | |
| lanet olası soguk ısledı bu kırılgan kalbıme hava sıcak olsada sol tarafımda hep kıc yasanıyor.hıc bu kadar yalnız kalmamıstım.artık zevk ın tanımı lıteraturden kalktı ve anladım kı bana burda acı cekmek benm monotonumus.kımseyı hıssedıom yanımda hep kaybedişleri yasıyorum.kısır dongu donuyor ben yıne baslıyorum.gerci her nokta bır baslangıc bu dongude haykırıs bulus kaybedıs hep aynı dongu kaybedıyorum kayboluyorum boslugun yansımasıyım sanırsam.bosluk bıle degılım ancak yansıması .... | |
|
| |
missing.spirit yeni üye
| Konu: Geri: Emo günlük Çarş. Ağus. 22, 2007 9:12 am | |
| soğuk içime işlemiş acıya canımı yokediyor ruhum yanıyor rüzgarın sesi ürpertiyo içimi kırık kalbim mumyalanmış sanki tüm yaşadıklarım içinde hala bosulmamış... | |
|
| |
stolen_heart moderatör
| Konu: Geri: Emo günlük Çarş. Ağus. 22, 2007 11:16 am | |
| haykıramıyorum ıcımdekı seylerı ancak yazılarla aktarabılıyorum.oda kısıtlı sozcukler yalancı ve sahtekar onlarada guvnemıyorum.ıcımde bırıkıyor hersey dısarı cıkamıyor bırıkıyor sadece sonu kotu olcak cıkıs yok sadece gırıs sanırım kalbımde bır kara delık emıyor bunları.... | |
|
| |
emo*SELİN*mcr aktif üye
| Konu: Geri: Emo günlük Ptsi Ağus. 27, 2007 10:36 am | |
| bugün kendimi çok ii hissediorum...sabah erkenden kalktım bi güsel kavaltı ettim birazdanda plaja gitçem tüm arkların mutlu olması dileile... | |
|
| |
mazoSHEst yeni üye
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 74 Localisation : cehennemin dibinden... Kayıt tarihi : 03/10/07
| Konu: Geri: Emo günlük Çarş. Ekim 03, 2007 6:33 pm | |
| sabah yine monoton gececeğini bildiim bir bir güne günaydın dedim...monoton... | |
|
| |
| Emo günlük | |
|